De drie-eenheid van sociaal, mentaal en fysiek bewegen – Raak vastzittende patronen kwijt! –

Posted by on 16-10-2013 in Coaching

De drie-eenheid van sociaal, mentaal en fysiek bewegen – Raak vastzittende patronen kwijt! –

Met deze prikkelende titel organiseren wij samen met Praktijk Tatoran een interessante workshop op donderdag 7 november.

Veel interventies zoals coaching en therapie focussen vaak op een duidelijk en dus beperkt gebied. Kinderen met Obesitas krijgen dieetbegeleiding, bij een burn-out wordt gewerkt aan de energiebalans en mentale weerbaarheid, bij angst voor eenzaamheid wordt de angst weggewerkt. Hoewel dit vaak nuttige bijdragen zijn, geloven wij er meer in dat mensen op alle gebied in balans moeten zijn om lekker te kunnen leven.

Met verschillende technieken vanuit coaching en psychomotore therapie werken we in een traject in parallel aan het vergroten van mentale weerbaarheid, fysieke sterkte en sociale bezigheid. In deze workshop laten we u actief een aantal van onze interventies ervaren, want er hoeft niets aan de hand te zijn voordat je met jezelf aan het werk gaat. Wij willen graag dat er niemand buiten spel staat, en dus fysiek goed uit de voeten kan, mentaal weerbaar is en sociaal belangrijk. Deze drie aspecten kunnen niet zonder elkaar.