Tatoran

logo site groot bruinbTatoran Coaching & Advies heeft twee hoofdactiviteiten. Interim people management in de maatschappelijke sectoren zoals de zorg en coaching van particulieren, teams en organisaties, specialisatie op het gebied van autisme en aanverwante gedragsproblemen.

Het interim management wordt op een coachende manier aangepakt. Bij alle activiteiten speelt appreciatie inquiry een grote rol.

Met coaching is onze ambitie om mensen die om welke reden dan ook buiten de boot (dreigen te) vallen te ondersteunen en zo weer aan de maatschappij te laten deelnemen. Bovendien delen we graag onze kennis en ervaring met professionals en vrijwilligers die werken met onze doelgroepen. In onze visie doet iedereen er toe en telt mee, iedereen heeft één of meerdere talenten die ingezet kunnen worden in onze samenleving. Wij vinden het streven naar sociale inclusie en initiatieven op het gebied van de deeleconomie geweldig. Binnen maar soms ook buiten ons eigen vakgebied dragen we daar graag een steentje aan bij. Tatoran coaching & advies is gevestigd in het Therapeutisch Centrum Rijen.

Naast appreciative inquiry werken we veel en graag met ervaringsleer. Voor extra ervaringen werken we samen met onze partner Gibbon Sport. We bieden diverse outdoor activiteiten aan, zowel echt fysiek uitdagende opdrachten, maar zeker ook uitdagingen die voor iedereen te doen zijn zoals diverse teamopdrachten.

Klik op de knoppen hieronder voor meer informatie.

 

tatoran knop indv200

tatoran knop org200tatoran knop team200