Over Paul

Paul SwartPaul Swart heeft als zelfstandige in diverse zorg- en onderwijsorganisaties gewerkt als coach, organisatieadviseur en interim-people manager. Daarvoor heeft hij diverse (management) functies bekleed in de technologiesector. Hij begeleid als coach jongeren en volwassenen die bijvoorbeeld door hun autisme niet voldoende uit de voeten kunnen, of even niet weten hoe ze verder moeten. Hij is als individueel en teamcoach geregistreerd als Erkend Coach bij St!r en is Autismevriendelijke! Coach.

Autismevriendelijke! Coach® door Auticomm. Autismeacademie.

View Paul Swart's profile on LinkedIn

Hij wil al zijn ervaring graag inzetten ten behoeve van mensen die buiten de boot (dreigen te) vallen. Vanuit een waarderende positieve grondhouding gunt hij iedereen een zinvol en waardevol bestaan. Iedereen heeft talenten en ambitie en kan daar iets mee bereiken. Te vaak blijven deze talenten verborgen.

Als leidinggevende heeft hij zich consequent ingezet voor principes als zelfsturing en een continu lerende organisatie. Vanuit de gedachte dat leren en ontwikkelen in de dagelijkse praktijk vormgegeven kan worden, is het primaire proces van elke organisatie dus samen leren & ontwikkelen.

Neem via bijgaand formulier contact met hem op.

Captcha:
12 + 1 =